Fiksni zamajac

Dosadila Vam je pojava zvana plivajući zamajac? Na pravom ste mestu. Prodaja fiksnih zamenskih setova za prebacivanje sa plivajućih zamajaca na obične setove.

Jedno od najzastupljenijih vozila na domaćim putevima jeste svakako Volkswagen Golf 5. Proizvodio se u periodu od 2003. do 2009. godine. Karakterističan je po tome što su prvi put, počevši od njega, Golf i Passat stali na istu platformu. Iz prethonog proizilazi da deli veliki broj zajedničkih delova sa Passatom B6, ali i širokim spektrom drugih vozila, kao što su Audi A3, VW Caddy, EOS, Jetta Touran, Golf Plus, Passat CC, Seat Altea, Leon, Škoda Octavia... Pomenuto vozilo možete kupiti u više različitih varijanti, pre svega misleći na pitanje motora. Što se popularnih dizelskih varijanti tiče, najzastupljenije su one sa 1.9 i 2.0 TDI motorima.

Motori 2.0 TDI najčešće dolaze u verzijama od 103kW, odnosno 140 konjskih snaga. Na tim motorima je gotovo u potpunosti standardizovana primena plivajućih zamajaca.

Što se tiče čuvenih 1.9 TDI motora, prisutni su u dva oblika - od 66kW (90 konjskih snaga) i 77kW (105 konjskih snaga). Na pomenutim verzijama egzistira masovna upotreba fiksnih zamajaca i setova kvačila. Fiksni zamajci na 1.9 TDI motorima su se pokazali kao najbolje rešenje uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta.

Na lageru konstantno raspolažemo fiksnim zamajcima i setovima kvačila za VW Golf 5 1.9 TDI. Za više o ponudi kontaktirajte nas telefonskim putem, a na ovom linku možete pročitati detaljnija upustva i benefite ugradnje fiksnog zamajca umesto plivajućeg na modelu Golf 5 1.9 TDI.

Takođe, u našem asortimanu možete pronaći i plivajuće zamajce i setove kvačila za Golf 5 sa 1.9 TDI i 2.0 TDI motorima. Za više informacija kontaktirajte nas - 069/281-42-31.