Fiksni zamajac

Dosadila Vam je pojava zvana plivajući zamajac? Na pravom ste mestu. Prodaja fiksnih zamenskih setova za prebacivanje sa plivajućih zamajaca na obične setove.

Može li se nešto reći, ili napisati, a da već nije rečeno ili napisano, o sada već legendarnom Golfu 4!? Neki kažu da je jedini verodostojni naslednik, na ovim prostorima, čuvenog Golfa 2. Vrlo često se čuje izreka "da li menjati za dve Dvojke ili jednu Četvorku", kao paritet razmene. Ono po čemu je vozilo karakteristično jeste da je sa njim započeta serijska proizvodnja VW vozila sa DSG menjačima.

Prisutan je, naravno, u benzinskim i dizel varijantama. Benzinci poseduju određene prednosti, u vidu toga da ne poseduju turbinu, plivajući zamajac, dizne, pa samim tim ti delovi ni ne mogu da se nađu u kvaru. Međutim, određeni drugi problemi mogu da se jave. Pre svega, potrošnja je znatno veća nego u dizelskim varijantama. Usled rada na višim nivoima obrtajima, svakako je da benzisnki motori poseduju niži vek trajanja. Takođe, benzinske varijante su dosta "lenje" od turbo dizelaša (ako u obzir ne uzimamo GTI i R32 varijante).

Što se tiče čuvenih čuvenih VW dizel motora u Golfu 4, moguće ih je pronaći u 1.9 SDI i TDI varijantama. SDI motori su u današnje vreme, čak i u našoj zemlji, u nižem stepenu upotrebe, tako da, primat drže čuveni TDI motori. TDI motori su prisutni u više verzija, što se snage tiče; 66kW, 74kW, 81kW, 85kW, 96kW i 110kW Na pomenutim verzijama egzistira masovna upotreba fiksnih zamajaca i setova kvačila. Fiksni zamajci na 1.9 TDI motorima su se pokazali kao najbolje rešenje uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta.

Na lageru konstantno raspolažemo fiksnim zamajcima i setovima kvačila za VW Golf 5 1.9 TDI. Za više o ponudi kontaktirajte nas telefonskim putem, a na ovom linku možete pročitati detaljnija upustva i benefite ugradnje fiksnog zamajca umesto plivajućeg na modelu Golf 5 1.9 TDI.

Takođe, u našem asortimanu možete pronaći i plivajuće zamajce i setove kvačila za Golf 4 sa 1.9 TDI motorima. Za više informacija kontaktirajte nas - 069/281-42-31.